top of page

Vieraskielisen oppilaan oppimisvaikeuksien tunnistaminen

Voit tilata suositun koulutuspäivämme sisällöt myös videotallenteena!

Kouluissa ja opetusryhmissä on yhä enemmän monikielisiä oppilaita. Osa monikielisistä oppilaista on asunut Suomessa pitkään, osalle suomalainen koulu ja koulukäynti on vielä uutta ja vierasta. Suomen kieltä vasta opetteleva, vieraskielinen lapsi tai nuori tarvitsee pitkään tukea toisen kielen oppimiseen. Entä jos oppilaalla on lisäksi oppimisvaikeuksia, esimerkiksi lukivaikeus tai matematiikan oppimisvaikeus?

Koulutuksessa annetaan perustietoa vieraskielisten, maahanmuuttajataustaisten oppilaiden oppimisvaikeuksista. Koulutuksen keskeisiä kysymyksiä ovat: Miten oppimisvaikeuksia voidaan tunnistaa? Miten oppilasta tuetaan? Keiden kanssa tehdään yhteistyötä?

Koulutus on suunnattu vieraskielisten oppilaiden kanssa työskenteleville opettajille ja muille koulun ammattilaisille, erityisesti perusopetuksessa.

***

Kouluttajat: suomen kielen opettaja, erityisopettaja Anu Arvonen ja psykologi, KM Anne Nurminen, www.oppimistaito.fi

​​Tiedustelut: 040 534 7424 / Anne Nurminen tai anne.nurminen(at)oppimistaito.fi

040 670 3306 / Anu Arvonen tai anu.arvonen(at)oppimistaito.fi

Käyttötietoja: Jokainen tallenteen tilaaja saa videon katselua varten henkilökohtaisen tunnuksen Oppimistaidon Moodleen, kun koulutusmaksu on maksettu. Myös videoon liittyvä koulutusmateriaali (PowerPoint-esitys) jaetaan Moodlessa. Koulutuksen kokonaiskesto on noin 3,5 tuntia. Tallenne on jaettu katsomisen helpottamiseksi 10–25 min videoklippeihin. Video on katsottavissa kuuden viikon ajan. Koulutusmateriaalin voit tallentaa ja säilyttää itselläsi. 

 

​​Hinta: 150 € (sis. ALV 24 %). 

Jos haluatte tilata samaan työyhteisöön useita tallenteita, hinta alenee porrastetusti tilaajamäärän mukaan:

  • 2 tilausta ohjehintaan yht. 300 € (150 €/tilaaja)

  • 3 tilausta yht. 380 € (126 €/tilaaja)

  • 4 tilausta yht. 460 € (115 €/tilaaja)

  • 5 tilausta yht. 520 € (104 €/tilaaja)

  • 6 tilausta tai enemmän: kysy tarjoustamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. ​

​​Videotallenteen tilaaminen: Ilmoittautuminen osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot (laskutusosoite). 

 

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. 

​​Laskutus

​​Koulutuksen laskuttavat Tmi Anu Arvonen ja Tmi Anne Nurminen.

​​​Koulutusvideon hinta 150 € (sis. ALV 24 %). ​​​

bottom of page