top of page

Maahanmuuttajaoppilaan oppimisvaikeuksien tunnistaminen

Jyväskylässä 1.11.2018

 

Kouluissa ja opetusryhmissä on yhä enemmän monikielisiä oppilaita. Osa monikielisistä oppilaista on asunut Suomessa pitkään, osalle suomalainen koulu ja koulukäynti on vielä uutta ja vierasta. Suomen kieltä vasta opetteleva lapsi tai nuori tarvitsee pitkään tukea toisen kielen oppimiseen. Entä jos maahanmuuttajaoppilaalla on lisäksi oppimisvaikeuksia, esimerkiksi lukivaikeus tai matematiikan oppimisvaikeus?

Koulutuksessa annetaan perustietoa maahanmuuttajataustaisten ja monikielisten oppilaiden oppimisvaikeuksista. Koulutuksen keskeisiä kysymyksiä ovat: Miten oppimisvaikeuksia voidaan tunnistaa? Keiden kanssa tehdään yhteistyötä?

Koulutus on suunnattu maahanmuuttajaoppilaiden kanssa työskenteleville opettajille ja muille koulun ammattilaisille, erityisesti perusopetuksessa.

Koulutuksen tarkemmat tiedot

​Aika: torstaina 1.11.2018 kello 9.00–15.30.

​Paikka: Hotelli Scandic Jyväskylä, os. Vapaudenkatu 73, https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-jyvaskyla 

​Hinta: 170 € (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun. Päivän aikana on mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun.

​Kouluttaja: suomen kielen opettaja, erityisopettaja Anu Arvonen, www.oppimistaito.fi

​Tiedustelut: 040 670 3306 / Anu Arvonen tai anu.arvonen(at)oppimistaito.fi

​Ilmoittautuminen: 1.10.2018 mennessä osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite), tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. 

​Laskutus ja peruutusehdot

​Koulutuksen laskuttaa Tmi Anu Arvonen.

​Koulutuksen hinta on 170 € (sis. ALV 24 %). Osallistumismaksu sisältää koulutukseen osallistumisen, koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun koulutuspäivän aikana. Lasku koulutuksesta lähetetään 17.10.2018 mennessä osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

​Koulutus toteutetaan, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

bottom of page