top of page

Perustaitojen vahvistaminen osana suomen kielen opiskelua

Videotallenne: tilaa ja katso, kun sinulle sopii! 

 

Monella nuorella ja aikuisella suomi toisena kielenä -oppijalla on puutteita perustaidoissa, kuten lukemisessa, kirjoittamisessa ja laskemisessa. Myös koulumaailmassa tarvittavien visuaalisen hahmottamisen taitojen tai hienomotoristen taitojen, kuten kynänkäytön, harjoittelu voi olla tarpeen. Näitä taitoja harjoitellaan lukutaitokoulutuksissa ja aikuisten perusopetuksen alkuvaiheessa, mutta taitojen vahvistamisen tarve säilyy opiskelijalla usein läpi koulutusajan niin aikuisten perusopetuksessa, kotoutumiskoulutuksessa kuin ammatillisissa opinnoissakin.

 

Miten suomen kielen opettaja voi tukea opiskelijan luku- ja kirjoitustaidon, matemaattisten valmiuksien sekä muiden perustaitojen kehittymistä oppitunneilla?

 

Videokoulutus on suunnattu aikuisten perusopetuksen lukutaito- ja alkuvaiheen opettajille, vapaan sivistystyön lukutaitokoulutusten opettajille sekä kotoutumiskoulutusten hitaan polun opettajille. Myös muut aiheesta kiinnostuneet kuten ammatillisen koulutuksen suomen opettajat ovat koulutuksen kohderyhmää. 

 

Koulutuksen sisältöinä

- luku- ja kirjoitustaidon opetuksen menetelmät

- alkeismatematiikan opetus sekä

- hahmottamisen taitojen ja motoristen taitojen harjoittelu 

osana suomen kielen opiskelua.

****

Kouluttajat: suomen kielen opettaja, luku- ja kirjoitustaidon opettaja Anna Nylund ja erityisopettaja, suomen kielen opettaja Anu Arvonen,www.oppimistaito.fi

​​Tiedustelut: 050 517 2926 / Anna Nylund tai anna.nylund(at)oppimistaito.fi

040 670 3306 / Anu Arvonen tai anu.arvonen(at)oppimistaito.fi

Käyttötietoja: Jokainen tallenteen tilaaja saa videon katselua varten henkilökohtaisen tunnuksen Oppimistaidon Moodleen, kun koulutusmaksu on maksettu. Myös videoon liittyvä koulutusmateriaali (PowerPoint-esitys) jaetaan Moodlessa. Koulutuksen kokonaispituus on vähän yli neljä tuntia. Tallenne on jaettu katsomisen helpottamiseksi 10–25 min videoklippeihinVideo on katsottavissa kuuden viikon ajan. Koulutusmateriaalin voit tallentaa ja säilyttää itselläsi.

​​Hinta: 150 € (sis. ALV 24 %). 

Jos haluatte tilata samaan työyhteisöön useita tallenteita, hinta alenee porrastetusti tilaajamäärän mukaan:

  • 2 tilausta ohjehintaan yht. 300 € (150 €/tilaaja)

  • 3 tilausta yht. 380 € (126 €/tilaaja)

  • 4 tilausta yht. 460 € (115 €/tilaaja)

  • 5 tilausta yht. 520 € (104 €/tilaaja)

  • 6 tilausta tai enemmän: kysy tarjoustamme.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. ​

 

​​Videotallenteen tilaaminen: Ilmoittautuminen osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot (laskutusosoite). 

 

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. 

​​Laskutus ja peruutusehdot

​​Koulutuksen laskuttavat Anna Nylund ja Tmi Anu Arvonen.

​​​Koulutusvideon hinta 150 € (sis. ALV 24 %). ​​​

bottom of page