top of page

Suomi 2 –oppilaan oppimisvaikeuksien tunnistaminen:

verkkoluento ja työpajat

Helsingissä 19.3.2019 ja 2.4.2019

Tervetuloa oppimaan lisää oppimisvaikeuksien tunnistamisesta ja jakamaan kokemuksia toisten kollegoiden kanssa!

 

Koulutus on suunnattu etenkin erityisopettajille, mutta tervetulleita ovat muutkin opettajat, jotka työskentelevät monikielisten, maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten kanssa. Voit ilmoittautua koulutukseen myös työparina: aikaisemmissa työpajoissamme on ollut osallistujina esim. erityisopettaja ja suomi 2 -opettaja, valmistavan opetuksen opettaja tai luokanopettaja samalta koululta.

Koulutuksen rakenne:

  • Verkkoluento (noin 2,5 tuntia)

  • Työpajat 2 x 3 tuntia

 

Ennakkoon katsottavalla verkkoluennolla pohjustetaan aiheen käsittelyä: määritellään keskeiset käsitteet ja pohditaan sitä, mikä suomi 2 –oppilaan oppimisvaikeuksien tunnistamisessa on erityistä. Esimerkkinä käsitellään erityisesti lukemisen vaikeuksia.

 

Kahdessa työpajassa syvennetään aiheen käsittelyä ja pohditaan oppimisvaikeuksien tunnistamisen kysymyksiä oman työn näkökulmasta. Työpajassa on mahdollisuus jakaa myös osallistujien kokemuksia ja hyväksi havaittuja käytänteitä. Aiheita käsitellään konkreettisten esimerkkien ja osallistujien omien kysymysten pohjalta. Toiveiden mukaan työpajoissa voivat painottua arvioinnin, yhteistyön ja työnjaon tai tuen kysymykset.

Koulutuksen aikana on mahdollista tehdä pieni oppimistehtävä (vapaaehtoinen).

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Aika: työpajat tiistaina 19.3.2019 ja 2.4.2019 kello 12.30-16, verkkoluento katsottavissa kahden viikon ajan ennen työpajoja

Paikka: Työpajat järjestetään Kuntoutussäätiöllä Helsingin Malminkartanossa, os. Pakarituvantie 4, tai vaihtoehtoisesti Oppimistaito-toimitiloissa Helsingin Lassilassa, os. Kaupintie 11.

Hinta: 240 € (sis. ALV 24 %). Iltapäivän aikana kahvitarjoilu.

Kouluttaja: erityisopettaja, suomen kielen opettaja Anu Arvonen

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 28.2.2019 mennessä: anu.arvonen(at)oppimistaito.fi tai 040 670 3306. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite), tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta.

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi.

Laskutus ja peruutusehdot

Koulutuksen laskuttaa Tmi Anu Arvonen.

Koulutuksen kokonaishinta on 240 € (sis. ALV 24 %). Osallistumismaksu sisältää verkkoluennon, kaksi työpajaa, koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun kokoontumiskertoina. Lasku lähetetään ilmoittautumisajan päättyessä osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. 

Koulutus toteutetaan, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

Takaisin

bottom of page