top of page

Taideterapeuttinen työnohjausryhmä maahanmuuttajien parissa työskenteleville

 

Työnohjauksellista ja taideterapeuttista työskentelyä maahanmuuttajakoulutusten parissa työskenteleville ammattilaisille. Ryhmätyöskentelyssä tuetaan osallistujien työhyvinvointia ja vahvistetaan osallistujien työssä jaksamista. Ryhmä kokoontuu pääsääntöisesti joka kolmas viikko syyslukukauden 2019 aikana.

 

Työnohjauksellisessa taideryhmässä tutkitaan omaa työtä ja työstä nousevia mielikuvia ja tunteita sekä kehollisia tuntemuksia ja stressiperäisiä ajatuksia. Näitä hyödynnetään taidetyöskentelyn materiaalina. Taidetyöskentely tapahtuu maalaten, liikkuen, kirjoittaen ja saven kanssa työskennellen.

 

 

Koulutuksen tarkemmat tiedot

 

Aika: työnohjausryhmä torstaina 12.9., 3.10., 24.10., 14.11., 5.12. ja 12.12.2019 kello 15.00-17.00

 

Paikka: Työnohjausryhmä kokoontuu Helsingin Lassilassa, os. Kaupintie 11 A.

 

Hinta: 150 € (+ ALV 24 %)

 

Ryhmän ohjaajat: psykologi, työnohjaaja, KM Anne Nurminen ja FM, kotokouluttaja, ekspressiivisten taideterapia- ja kirjallisuusterapiaryhmien ohjaaja Kristina Svensson 

 

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: 2.9.2019 mennessä anne.nurminen(at)oppimistaito.fi tai 040 534 7424

 

Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite).

 

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi.

 

Laskutus ja peruutusehdot

 

Ryhmän laskuttaa Tmi Anne Nurminen ja Tmi Kristina Svensson

 

Työnohjausryhmän hinta on 186,00 € (sis. ALV 24 %). Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Laskun lähetyspäivä on 2.9.2019

 

Työnohjausryhmä toteutetaan, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

Takaisin

bottom of page