top of page

Anu Arvonen

(FM, erityisopettaja, suomen kielen opettaja):

 

Olen suomen kielen ja erityisopetuksen ammattilainen. Työssäni on tärkeää ottaa huomioon oppimisen erilaiset lähtökohdat ja yksilölliset tarpeet. Olen perehtynyt erityisesti vieraskielisten nuorten ja aikuisten opiskeluedellytysten ja oppimisvaikeuksien arviointiin: arviointipalveluistani voit lukea lisää Oppimistaidon sivuilta. Osan työviikosta työskentelen erityisopettajana aikuisten perusopetuksessa.

 

Erityisosaamistani ovat monikielisten ja maahanmuuttajataustaisten oppijoiden oppimiseen liittyvät kysymykset. Toimin ammattilaisten kouluttajana ja olen julkaissut maahanmuuttajien oppimisvaikeuksiin liittyviä kirjoituksia. Kattavin aihetta koskeva julkaisu on Maahanmuuttajien oppimisvaikeuksien tunnistaminen (Arvonen, Katva & Nurminen 2010/2012, PS-kustannus).

 

Ennen nykyistä työtäni Oppimistaidossa työskentelin erityisopetuksen ja maahanmuuttajaopetuksen kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä oppilaitoksissa, useissa hankkeissa ja asiantuntijapalveluissa.

Aikaisempaa opetuskokemusta minulla on ammatillisesta koulutuksesta, valmentavista ja valmistavista koulutuksista sekä erilaisista maahanmuuttajakoulutuksista.

 

Löydät minut myös LinkedInistä: 

https://www.linkedin.com/in/anu-arvonen

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste_Tmi Anu Arvonen

Anu Arvonen

erityisopettaja,

suomen kielen opettaja

anu.arvonen(at)oppimistaito.fi

040 670 3306

 

bottom of page