Verkkoluento psykologeille vieraskielisen oppilaan oppimisvaikeuksien arvioinnista

Tervetuloa oppimaan lisää oppimisvaikeuksien tunnistamisesta ja arvioinnista.

Koulutuskokonaisuus sopii oppimisvaikeuksien arvioinnin parissa toimiville ammattilaisille, jotka työskentelevät monikielisten, maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten parissa. ​

 

Videokoulutuksessa käsitellään mm. seuraavia kokonaisuuksia: pohditaan arvioinnin kysymyksiä koulunkäynnin alkuvaiheessa ja jo pidempään perusopetuksessa opiskelevan oppilaan kohdalla, pohditaan kielellisten erityisvaikeuksien arviointia monikielisillä - miten toinen kieli, oma äidinkieli ja monikielisyys huomioidaan arvioinnissa. Lisäksi käsitellään perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja kulttuurisensitiivistä asiakastyötä.

 

​​Kouluttaja: psykologi, työnohjaaja, KM Anne Nurminen

Tiedustelut: anne.nurminen(at)oppimistaito.fi tai 040 534 7424

 

Käyttötietoja: Jokainen tallenteen tilaaja saa videon katselua varten henkilökohtaisen tunnuksen Oppimistaidon Moodleen, kun koulutusmaksu on maksettu. Myös videoon liittyvä koulutusmateriaali (PowerPoint-esitys) jaetaan Moodlessa. Koulutuksen kokonaispituus on kaksi ja puoli tuntia. Tallenne on jaettu katsomisen helpottamiseksi 10–25 min videoklippeihin. Video on katsottavissa kuuden viikon ajan. Koulutusmateriaalin voit tallentaa ja säilyttää itselläsi.

​​Hinta: 124 € (sis. ALV 24 %)

Videotallenteen tilaaminen: Ilmoittautuminen osoitteeseen anne.nurminen(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot (laskutusosoite).

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. 

​​Laskutus ja peruutusehdot

​​Koulutuksen laskuttaa Anne Nurminen.

​​​Koulutusvideon hinta 124 € (sis. ALV 24 %). ​​​

Takaisin​

​​