top of page

Verkkoluento psykologeille vieraskielisen oppilaan oppimisvaikeuksien arvioinnista

Tervetuloa oppimaan lisää oppimisvaikeuksien tunnistamisesta ja arvioinnista.

Koulutuskokonaisuus sopii oppimisvaikeuksien arvioinnin parissa toimiville ammattilaisille, jotka työskentelevät monikielisten, maahanmuuttajataustaisten lasten ja nuorten parissa. ​

 

Videokoulutuksessa käsitellään mm. seuraavia kokonaisuuksia: pohditaan arvioinnin kysymyksiä koulunkäynnin alkuvaiheessa ja jo pidempään perusopetuksessa opiskelevan oppilaan kohdalla, pohditaan kielellisten erityisvaikeuksien arviointia monikielisillä - miten toinen kieli, oma äidinkieli ja monikielisyys huomioidaan arvioinnissa. Lisäksi käsitellään perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja kulttuurisensitiivistä asiakastyötä.

 

​​Kouluttaja: psykologi, työnohjaaja, KM Anne Nurminen

Tiedustelut: anne.nurminen(at)oppimistaito.fi tai 040 534 7424

 

Käyttötietoja: Jokainen tallenteen tilaaja saa videon katselua varten henkilökohtaisen tunnuksen Oppimistaidon Moodleen, kun koulutusmaksu on maksettu. Myös videoon liittyvä koulutusmateriaali (PowerPoint-esitys) jaetaan Moodlessa. Koulutuksen kokonaispituus on kaksi ja puoli tuntia. Tallenne on jaettu katsomisen helpottamiseksi 10–25 min videoklippeihin. Video on katsottavissa kuuden viikon ajan. Koulutusmateriaalin voit tallentaa ja säilyttää itselläsi.

​​Hinta: 124 € (sis. ALV 24 %)

Videotallenteen tilaaminen: Ilmoittautuminen osoitteeseen anne.nurminen(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot ja laskutustiedot (laskutusosoite).

Asiakasrekisteri ja tietosuoja: Ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään asiakkuuden hoitoon, mm. laskutukseen, ja mahdollisesti jatkossa markkinointitarkoituksiin. Voit myöhemmin poistaa tietosi rekisteristä ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Asiakasrekisteriselosteemme saat pyydettäessä nähtäväksi. 

​​Laskutus ja peruutusehdot

​​Koulutuksen laskuttaa Anne Nurminen.

​​​Koulutusvideon hinta 124 € (sis. ALV 24 %). ​​​

Takaisin​

​​

bottom of page