Mitä suomi 2 -opettajan olisi hyvä tietää oppimisvaikeuksista

Helsingissä 15.11.2017

 

Erilaisten oppilaiden/opiskelijoiden kanssa työskennellessään opettaja kohtaa niin oppimisen iloa kuin oppimisen haasteitakin. Entä jos oppimisen vaikeuksien taustalla on erityisiä oppimisvaikeuksia?

 

Koulutuksessa pohditaan, mitä oppimisvaikeudet ovat. Käsittelemme aihetta nimenomaan suomi 2         –opettajan työn näkökulmasta ja keskitymme erityisesti kielellisiin oppimisvaikeuksiin ja tarkkaavuuden vaikeuksiin. Koulutuksessa tuodaan näkökulmia siihen, miten erilaisia oppimisen vaikeuksia voidaan huomioida opetuksessa ja tuen järjestelyissä.

 

Koulutus on tarkoitettu eri koulutusasteilla työskenteleville suomen kielen opettajille.

 

 

Koulutuksen tarkemmat tiedot

Aika: keskiviikkona 15.11.2017 kello 9.30 – 15.00.

Paikka: Koulutus järjestetään Kuntoutussäätiöllä, os. Pakarituvantie 4–5, 00410 Helsinki. https://kuntoutussaatio.fi/kulkuyhteydet/

 

Hinta: 150 € (sis. ALV 24 %). Hinta sisältää koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun. Päivän aikana on mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun.

Kouluttaja: suomen kielen opettaja, erityisopettaja Anu Arvonen, www.oppimistaito.fi

Tiedustelut: 040 670 3306 / Anu Arvonen tai anu.arvonen(at)oppimistaito.fi

Ilmoittautuminen: 1.11.2017 mennessä osoitteeseen info(at)oppimistaito.fi. Ilmoittautumisviestiin seuraavat tiedot: nimi, yhteystiedot, laskutustiedot (laskutusosoite), tieto mahdollisesta erityisruokavaliosta.

 

Laskutus ja peruutusehdot

Koulutuksen laskuttaa Tmi Anu Arvonen.

Koulutuksen hinta on 150 € (sis. ALV 24 %). Osallistumismaksu sisältää koulutukseen osallistumisen, koulutusmateriaalin ja kahvitarjoilun koulutuspäivän aikana. Lasku koulutuksesta lähetetään 16.11.2017 osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

 

Peruutuksesta voi ilman kuluja ilmoittaa viimeistään 12 päivää ennen koulutuksen alkua. 11–5 päivää ennen koulutusta tehdystä peruutuksesta perimme 50 % koulutuksen hinnasta, tätä myöhemmin tehdystä peruutuksesta koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

 

Kokonaisuus toteutetaan, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

Takaisin